Mrt

Okulumuz 4.sınıf öğretmenleri sosyal bilgiler dersi kapsamında sinema etkinliğini düzenlediler.Öğrencilerimiz bu etkinlikle hem sosyal ihtiyaçlarımız konusunu kavramış  hem de vatanseverlik duygusu pekiştirmiştir.Gerçek bir hayat hikayesinden sinemeya uyarlanan "Kesişme iyi ki varsın Eren" filmini izleyen öğrenciler duygusal anlar yaşamışlar birlik ve beraberlik duygularını perçinlemiştir.

Şbt

4. Sınıflar " Küçük Mucitler Sergisi" düzenlediler. Okulumuz 4. Sınıf öğrencileri öğretmenleri Rasime Serin Ayşe Eryalçın ve Filiz Gül rehberliğinde Sosyal Bilgiler dersi İcat Çıkaralım konusu kapsamında günlük yaşamlarındaki ihtiyaçlarından yola çıkarak tasarladıkları fikirlerini sergilediler. Perşembe günü öğleden sonra 2. Kat koridorunda düzenlenen sergiye okulumuz öğrencileri, öğretmenleri ve velileri büyük ilgi gösterdiler. Okul müdürümüz Alirıza Erden sergideki ürünleri tek tek inceledi ve öğrencileri tebrik etti.

Ock

2021 2022 Eğitim Öğretim yılında öğrencilerimize tarfik bilincini aşılamak için okulumuzda ve web sitemizde çeşitli görseller paylaşılmıştır.

Ekm

Türkçe ders kitabımızdaki okuma parçalarımızın birinde zarf üzeri kitap cümlesi yazma etkinliği vardı. Bu etkinlik bizde mektup yazma isteği çağrıştırdı. Mektupları Hakkari Dağlıca Karakolunda vatani görevini yapan Mehmetçik'e yazma kararı aldık.Asker abilerimize mektup yazdık. Yazdığımız mektupları Tömük Jandarma Karakolunda görevli komutanımıza teslim ettik. Bizim içn bu mektupları ileteceklerini ve bu görevden de büyük gurur duyduklarını belirttiler. Hepsine minnettarız.

Yaptığımız bu çalışma o kadar duygu yüklüydü ki, öyle mükemmel ağırlandık ki 2-b sınıfının güzel öğrencileri tekrar gitmek istiyorlar.

Teşekkürler Mehmetçik.

Teşekkürler Türk Ordusu.

Teşekkürler Tömük Jandarma Karakol Komutanlığı.

Bu etkinlikte bize eşlik eden velilerimiz Hamza Muti, Veli Akın'a ve iznimizi onaylayıp bizi destekleyen Okul Müdürümüz Alirıza Erden'e ve Karakol Komutanı Mürsel Kaya'ya sonsuz teşekkürler.

May

Mersin MEM Ar-Ge tarafından hazırlanan ilimizde yürütülen eTwinning projelerinden örneklerin yer aldığı ''Mersin eTwinning Dergisi'' çevrimiçi olarak yayınlandı.

May

Maskotlara kimlik vererek o dönemi öğrencileri ile eğlenceli bir şekilde öğrendiler.

May

Öğretmenimiz ve öğrencileri projenin kuşakların tanıtımı görevinde hazırladıkları maskotlardan yola çıkarak Y kuşağının özelliklerini tanıttılar."

May

Maskotlarını hazırlarken hem eğlendiler hem öğrendiler.

Nis

Okulumuz 3.sınıf öğrencilerinin içinde bulunduğu " Mediatic Alpha Generations" projesi kapsamında düzenlenen 23 Nisan Bayram coşkusuna bütün öğretmen ve öğrencilerimiz davetlidir.

Mrt