Mrt

Birinci sınıflarımıza ,Sağlıklı Yaşam teması kapsamında sağlıklı beslenme konusunda Dr Metin Gül tarafından bilgi verilmiştir.

Mrt

Teknoloji ve Tasarım Öğretmenimiz Pınar BAYKARA ile öğrencilerimiz Cennet KARABOĞA ve Berna ZORLUEL' i tebrik ediyor, projelerinin Final değerlendirmelerinde başarılarının devamını diliyorum.

Mrt

Okulumuz eSafety Label nalmaya hak kazandı.

'eSafety Label' aralarında ülkemizinde bulunduğu Avrupanın 34 ülkesinin eğitim bakanlıklarının üye olduğu Europen Schoolnet tarafından okulları ve öğrejncileri internetin zararlarından korumak amacıyla 2012 yılında uygulamaya konulmuştur. Bu kapsamda okulumuz güvenli internet lkullanımında farkındalık yaratan e safety label bronz etiketi almaya hak kazandı. Uluslararası alanda geçerli olan bu etilet okullara uluslararası platformlarda öncelikle prestij kazandırmaktadır.

Okulumuzun bu etiketi almasında emeği geçen öğretmenimiz Ebru Kızılaslan'a teşekkür ediyoruz.

Ara

15 Temmuz Şehitleri Konulu Çocuk gazetemiz yayında. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ediyoruz.Gazetemize aşağıdaki linkten  ulaşabilirsiniz.

Ara

Nis

Okulumuzda 1-B sınıfımız ''Geçmişimin ayak izi geleceğimdir.'' isimli e twinning projesi yürütmektedir. Projemiz hem yeni çağın hızlı gelişimine ayak uydurmak hem de geçmişten ilham almayı hedeflemektedir. Bu gayeyle tükenmekte olan kaynaklarımızı araştırıp geçmişte nasıl kullanıldığını öğrenmek ve bu doğrultuda çevre ve doğal kaynaklarımızın sürdürülebilirliği konusunda çocuklarımızı odak noktasına alıyoruz. Projeyi yürütmekte olan öğretmenimiz Ebru Kızılaslan ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzda farkındalık oluşturmak ve öğrencilerimizi bilgilendirmek için yangın tahliye söndürme ve kurtarma tatbikatı yapılmıştır.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.